آموزش و طرز تهیه ته چین آلبالو پلو با مرغ خیلی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه ته چین آلبالو پلو , ته چین آلبالو پلو , ته چین آلبالو

اگر شما هم نام آشپزی ما آموزش ببینید

آموزش و طرز تهیه ته چین آلبالو پلو با مرغ خیلی خوشمزه و مجلسی

برنج ته چین باید کمی دان تر از حد معمول برداشته شود تا خیلی له نشود!

مواد لازم برای تهیه ته چین آلبالو پلو :

برنج :♦: ۳ پیمانه و نیم

تخم‌مرغ :♦:  ۳ عدد

ماست چکیده :♦:  ۴ تا ۶ قاشق سوپخوری

شکر :♦:  ۴ قاشق سوپخوری

آلبالو  :♦: ۴۰۰ گرم

فیله مرغ :♦: ۵۰۰ گرم

پیاز متوسط :♦:  ۱ عدد

نمک و فلفل و روغن و زعفران :♦:  به مقدار لازم

آموزش و طرز تهیه ته چین آلبالو پلو با مرغ خیلی خوشمزه و مجلسی

در ته چین مجلسی هیچ وقت مرغ را ریش ریش نکنید، ته چین مجلسی باید مرغش تکه تکه باشه. پس در مهمانی های رسمی این نکته رو فراموش نکنید.

طرز تهیه ته چین آلبالو پلو , ته چین آلبالو پلو , ته چین آلبالو

طرز تهیه ته چین آلبالو پلو :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه ته چین آلبالو پلو ابتدا باید

آلبالو ها رو بدون هسته کنید و روی آنها را شکر بپاشید و بگذارید به مدت ۲۴ ساعت داخل یخچال بماند!

اگر کمتر هم شد, مهم نیست, ولی کمتر از ۵ تا ۶ ساعت نشه لطفا!

بعد مواد را  آبکش کنید و آبش رو جدا کنید.

مرغ رو با پیاز سرخ کنید و با نمک و فلفل و زعفران و کمی آب بگذارید بپزد و

بعد مرغ را ریش ریش یا تکه ای کنید و توی یک ظرفی کمی ماست و

یک تخم مرغ و زعفران رو مخلوط کنید و بگذارید مرغ برای ۳ تا ۴ ساعت داخل این مواد بماند و بعد از مایه ماستی درش بیارید.

آموزش و طرز تهیه ته چین آلبالو پلو با مرغ خیلی خوشمزه و مجلسی

ته چین را داخل فر هم میتونید بپزید، در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد، حدود ۱ ساعت تا ۱ ساعت و نیم!

طرز تهیه ته چین آلبالو پلو , ته چین آلبالو پلو , ته چین آلبالو

برنج را به طریق معمول آبکش کنید. ماست و ۲ تا تخم مرغ دیگه و زعفران و روغن رو قاطی کنید و

برنج رو به این مخلوط اضافه کنید. کف ظرف مورد نظرتون کمی روغن بریزید و

کمی برنج کف قابلمه بریزید و روش آلبالویی که آبش گرفته شده, لایه بعدی مرغ و یه لایه دیگه برنج…

خوب برنج رو فشرده کنید و در آخر هم کمی از شهد آلبالو روی برنج بریزید.

میتوانید کمی کره رو آب کنید و روی برنج بدهید و بگذارید با شعله کم حدود ۱ ساعت بسته به سایز ته چین، دم بیاد.

بعضی ها در ته چین از زرده تنها استفاده میکنند, بعضی ها ترکیب زرده و تخم مرغ کامل و بعضی ها هم فقط از تخم مرغ کامل!

بعضی ها ته چین رو خیلی نازک درست میکنند، شما قرار نیست به مهموناتون ته دیگ بدید، اونا قراره ته چین بخورن!

اگر دیدید ماست دستور کمه، کمی ماست میتونید اضافه کنید.

آموزش و طرز تهیه ته چین آلبالو پلو با مرغ خیلی خوشمزه و مجلسی