آموزش و طرز تهیه عدس پلو با گوشت چرخ کرده به صورت مخصوص

طرز تهیه عدس پلو با گوشت چرخ کرده , طرز تهیه عدس پلو , عدس پلو

آموزش آشپزی در سایت جسارت

آموزش و طرز تهیه عدس پلو با گوشت چرخ کرده به صورت مخصوص

این غذا را همه بلد هستید ولی هر کس به نوعی طبخ میکنه . اما متداول ترین نوع پخت عدس پلو فکر کنم همین باشه

مواد لازم برای تهیه عدس پلو :

برنج :♦: 3 پیمانه

عدس :♦: 1/5 پیمانه

گوشت چرخ کرده :♦: 800 گرم

پیاز بزرگ :♦: 2 عدد

تخم مرغ :♦: 1 عدد

کشمش پلویی :♦: 1 پیمانه

پسته و خلال بادام :♦: هر کدام 1/2 پیمانه

زردچوبه :♦: 1 قاشق غذا خوری

چاشنی لیمو فلفل :♦: به میزان دلخواه

ادویه مخلوط :♦: به میزان دلخواه

ادویه دارچین :♦: به میزان دلخواه

کره :♦: 100 گرم

زعفران، روغن و نمک :♦: به مقدار لازم

آموزش و طرز تهیه عدس پلو با گوشت چرخ کرده به صورت مخصوص

میتوانید به جای گوشت چرخ کرده از قارچ یا گوشت پخته خلال شده یا مرغ پخته قطعه شده استفاده کنید.

طرز تهیه عدس پلو با گوشت چرخ کرده , طرز تهیه عدس پلو , عدس پلو

طرز تهیه عدس پلو  :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه عدس پلو ابتدا باید

عدس ها را تمیز شسته و با آب و کمی نمک می پزیم، سپس آنها را در یک آبکش ریخته و کنار می گذاریم.

(توجه داشته باشید که عدس ها نبید له شوند).

پیاز ها را رنده کرده به گوشت چرخ کرده اضافه و با تخم مرغ و چاشنی لیمو فلفل و

زردچوبه به خوبی مخلوط کرده و ورز می دهیم تا مواد کمی به صورت چسبناک در آید.

سپس مواد را به صورت کوفته های خیلی کوچک در می آوریم (کوفته قلقلی) و

کوفته ها را در ماهیتابه با کمی روغن داغ سرخ می نماییم.

در زمانی که کوفته ها در حال آماده شدن است در یک قابلمه بزرگ آب و مقداری نمک ریخته و

پس از جوش آمدن برنج را به آن اضافه کرده و می گذاریم تا برنج ها نرم شوند سپس در آبکش ریخته و کمی آب سرد روی آن می ریزیم.

کشمش ها را نیز شسته با کره تفت می دهیم. حال مواد آماده دم کردن است.

آموزش و طرز تهیه عدس پلو با گوشت چرخ کرده به صورت مخصوص

میتوانید بجای تهیه مخلوط گوشت چرخ کرده از گوشت های قلقلی شده استفاده کنید.

طرز تهیه عدس پلو با گوشت چرخ کرده , طرز تهیه عدس پلو , عدس پلو

در یک قابلمه ی بزرگ کمی آب و روغن و دو کفگیر برنج، یک کفگیر عدس و مقداری کوفته ریزه و

کمی کشمش به اضافه ی ادویه ی مخلوط (پلویی) و دارچین و یک قاشق غذا خوری زعفران آبکرده می ریزیم و به همین ترتیب مواد را روی هم می ریزیم.

 در انتها درب قابلمه را گذاشته و روی شعله با حرارت زیاد قرار می دهیم.
پس از 5 الی 7 دقیقه درب قابلمه را برداشته دم کنی را می گذاریم و شعله ی گاز را کم کرده و به مدت 1 ساعت غذا را دم می کنیم.
برای تزئین غذا می توانید در هنگام سرو، روی آن را با خلال پسته و بادام به شکل دلخواه تزئین نمایید.

آموزش و طرز تهیه عدس پلو با گوشت چرخ کرده به صورت مخصوص