دستور پخت و طرز تهیه قارچ پلو مخصوص با مرغ به روش رستورانی
دستور پخت و طرز تهیه قارچ پلو مخصوص با مرغ به روش رستورانی
طرز تهیه سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام آشپزی ما آموزش ببینید
دستور پخت و طرز تهیه قارچ پلو مخصوص با مرغ به روش رستورانی
یکی از غذاهای برنجی بسیار خوشمزه و مفید برای سلامتی میتوان به قارچ پلو اشاره داشت
مواد لازم برای تهیه قارچ پلو :
ران مرغ :♦: دو عدد
فلفل دلمهای :♦: یک عدد
قارچ :♦: 200 گرم
روغن و زعفران :♦: به میزان لازم
زرشک و کره :♦: از هر کدام 50 گرم
برنج :♦: دو پیمانه
نمک و فلفل :♦: به میزان لازم
شکر :♦: یک قاشق غذاخوری
دستور پخت و طرز تهیه قارچ پلو مخصوص با مرغ به روش رستورانی
می توانید در صورتی که تمایل داشتید گوشت قرمز را جایگزین مرغ کنید.
طرز تهیه قارچ پلو :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه قارچ پلو ابتدا باید
قارچها را شسته و نگینی خرد کنید و به همراه کره و کمی روغن روی حرارت گذاشته تا آب آن تبخیر شود.
مرغ را جداگانه پخته و ریز کنید.
فلفل دلمهایهای خردشده را به قارچ اضافه کنید.
بعد از کمی تفت دادن مرغها را هم به آن افزوده و
در این فاصله برنج را آبکش کرده و آن را در حالت دم بگذارید.
زرشک را با کمی روغن، شکر و زعفران برای چند دقیقه روی حرارت بگذارید
بعد از دم کشیدن برنج، مواد را لابهلای آن ریخته و در آخر روی برنج را با زرشک تزیین کنید.
امیدواریم که طرز تهیه این پلو برای شما دوستان مفید بوده باشد و نهایت لذت را از تهیه آن برده باشید.
دستور پخت و طرز تهیه قارچ پلو مخصوص با مرغ به روش رستورانی
- ۹۷/۰۷/۰۷